Home Politika Blog Nejkvělejší vláda, co ví jak na to
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Nejkvělejší vláda, co ví jak na to PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 13 Květen 2023 09:31

Doufám, že už se voliči pětihrůzy vedené Piotrem Fialenkem trošku probudili. Po slibech, jak ví jak na inflaci, tak nám ji zařídili tak vysokou, že můžeme konkurovat leda tak Ukrajině. Po slibech úspor zvyšují daně. Je přece jasné, že tím mysleli, že uskromnit se mají lidi. Ti mají šetřit, aby měli na daně a vyžírky z vlády a dalších placených pozic od Parlamentu, Senátu, krajů...

Tato vláda usilovně maká na tom, abychom po odsunu Sovětských vojsk nasunuli vojska Americká. Prý je to známka největšího spojenectví. Tak nějak nevím, v čem je smlouva, podle které USA mohou vše a my si to tak maximálně můžeme poslechnout, spojenecká. Každá smlouva by měla být vyvážená a tak opravdu nevím, co za to tento stát získá, kromě omezené suverenity. A zbavit se pak americké základny? Kuba by mohla vyprávět.

V čem je tato vláda nepřekonatelná jsou lži a snaha rozeštvat lidi proti sobě. Označování názorových oponentů za šváby, chcimíry, ruské páté kolony se dostane každému, kdo s tímto pokryteckým slepencem nesouhlasí. Člověk taky musí ocenit kreativitu s jakou vše svým lhaním pokrývají, za masivní podpory mééédií. Kdo ještě věří zprávám z mainstream medií je zralý na vyšetření v Bohnicích.

„Pokud se zaměstnancům nelíbí zavedení nemocenské, ať si stěžují moravským vinařům,“ doplnil pak s poukazem na prolobbované pokračování nulové spotřební daně u nešumivých vín.

https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-nejvic-statu-odvedou-zamestnanci-40431338

Tihle chciválkové jsou nejspíše psychopaty. Pěkně štvát proti spbě a za všechno může vždy někdo jiný. Džamila, mistryně telemedicíny, by se na ně měla podívat.


Ještě jedno téma ukazuje úpadek vedení tohoto státu. Nejsou to jenom hlášky leopardíka Válka o sluníčku místo antibiotik, ale absolutní selhání krajů v oblasti středního školství. To, co se děje ohledně Cermatu a tisíců dětí, které se nedostaly na žádné školy, překonává veškerou představivost. Na jedné straně se tu mele o znalostní ekonomice a vzdělání, na straně druhé tento stát selhává absolutně ve všem, kromě utrácení peněz. Nejsou školy, protože posledních 15 let stát doslova čumí, že půjde do škol více dětí a neudělají nic. Satisíce úředníků na všech úrovních a nic z toho.

Jak dlouho takový systém, který pohltí tolik energie, aby vůbec fungoval, může existovat? Myslím si, že moc dlouho ne.

Katalyzátorem bych čekal první tuhou zimu, nebo blackout. A ten je za dveřmi, jenom nevíme, jak daleko. Pak ale nebude žádná sametová revoluce.



Aktualizováno Sobota, 13 Květen 2023 11:27
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit