Home Politika Blog Glosy 1.4.2023
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Glosy 1.4.2023 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 01 Duben 2023 14:29

Jó komunisti, ti měli málo fantazie. Okrajově sleduji kauzu pětibojaře Svobody, který nebyl dostatečně protiruský a dokonce neměl nic proti startu Rusů a Bělorusů na Olympiádě, což ostatně preferuje i Mezinárodní olympijský výbor.

Hned se na něj média, pravda a láska, ministryně váky a další sesypali, co jsem zatím vypozoroval, tak:

  1. musel se omluvit a kát
  2. dostal důtku a Ministerstvo obrany hledá dál cesty, jak ho potrestat (je to zaměstnanec armádního klubu Dukla)
  3. byl zbaven místa v českém Olympisjké výboru
  4. dostal fotky mrtvých ukrajinských sportovců, zřejmě bude Černochová chodit na kontroly, co s tím udělal
  5. musí jet na besedy s ukrajinskými vojáky, kteří jsou z nějakého důvodu u nás na Libavé
  6. teď ho tlačí, aby ještě věnoval peníze na zbraně proti Rusku, příspěvek samozřejmě zveřejní a budou ho pranýřovat, proč nedal víc
částečný přehled je např. ZDE. Jestli neměl lepší se na ně vykašlat a přesně jak to dělá Fiala, tak zkrátka mlčet o všem, co se mu nehodí do krámu.

A to tu prý máme svobodu slova... Ale kdeže, pěkná totalitka nám tu bují. Máme plnou svobodu být protiruský a protičeský podle libosti. Nadávat, vyhrožovat, být sprostý - laťku nasazuje jistý čuník z Řeporyj, člen vládnoucí strany a miláček médií. Cokoli, co není vládní pravda, a pravda dle nějakého vykladače pravdy Kartouze je to, na čem se vládnoucí klika shodne. Docela jsem zvědav, jak dopadne válka na Ukrajině a jak se s tím popasuje ta masa, která buduje rusofobii tak neskutečnou, až z toho přechází zrak. Člověk se až diví, kolik ubohosti, servility a tuposti v lidech je.

Mimochodem, USA válčí co chvíli a mandát Rady bezpečnosti je to poslední, o co se starají. Takže příště nebudou na Olympiádě oni?

Když jsme u té pravdy a lásky, zdá se, že chlastá více, než Zeman. Aby cestující členové vládnoucí kliky prochlastali a prožrali cestou na Tchaiwan jídlo a chlast za čtvrt milionu, to jedou vyšší ligu, než Zeman v nejlepší formě. MPA (Předsedkyně sněmovny) nyní proslula dalším výrokem, když vzala do ruky telefon Huawei - "a to nemáte na Iphone?". Příměr k Marii Antoanetě, že když lidé nemají na pečivo, ať jí koláče, je docela trefný. To je tak, když se prodejkyně telefonů dostane do vedení státu. Komu není z hůry dáno, v apatice nekoupí.

Naše sqvělá vláda a parlament to pojali nyní tak, že programové prohlášení vlády vlastně nic neznamená. Volební sliby taky ne. Jde o to se dostat ke korytu, mít pod palcem média a dojit a dojit, co to dá. Po nich spálená země.





 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit