Home Politika Blog Glosy 4.3.2023
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Glosy 4.3.2023 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 04 Březen 2023 16:01

Médií teď proběhlo pár zpráv, jak je v Rusku cenzura, jak zavírají ty, co nesouhlasí s válkou. Tak by bylo dobré se podívat do EU, tady jsou ruská oficiální media cenzurována úplně a Ministerstvo vnitra a jeho KRIT pečlivým okem bdí, zda mají všichni stejný názor jako vláda. Jinak jsou to dezoláti, ruští švábi a ty je potřeba pojmenovat a zostudit (name and shame).

Vřele doporučuji ke studiu  Orwela  a román 1984. Válka je mír... Aneb snadnější pochopení dnešních politiků.


Ke čtení bych doporučil i útlý románek Probuzení autora Laurenta Gounelle. Autor je psycholog a dílo napsal po covidu. Je to víceméně popsání ovládání lidí strachem, utahováním a povolováním a zvykáním na to, že lidé vlastně nic nemohou.


Zabrušme ale i do českých luhů. Fialova hrůzovláda zasekla historicky nejvyšší sekeru státního dluhu, když už v únoru dokázali překonat 100.000.000.000,- Kč. A co za to? Stojí nové fabriky? Stojí nové elektrárny? Ne. Jenom to dali spekulantům s energiemi, kteří jim nejspíše nasypali na kampaň. A nemyslete si, ty peníze budou chybět. To, že oberou důchodce, je jen začátek. Platy si politici zvýšili nedávno. Inflace 20% je moc netrápí. Máme výrazně větší inflaci, než zbytek Evropy. A tak můžeme jen hádat, až to tady vytunelují, kam se odstěhují...

Tento stát upadá a Fijalenko a spol. to ženou fofrem k co největšímu průšvihu.



Aktualizováno Sobota, 04 Březen 2023 16:40