Home Politika Blog Lžou a nebo neví, kolik bije?
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Lžou a nebo neví, kolik bije? PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 27 Únor 2024 17:42

Neschopní, nebo jenom lžou a nebo dokonce obojí? Bavím se o této vládě. Před pár dny přišel Fico (slovenský premiér) s tím, že některé evropské státy chtějí poslat na Ukrajinu vojáky. Černochová okamžitě reagovala, že to není pravda, nic takového se neřešilo a podobně.  Novináři se na Fica slétli jako krkavci. Uplynul den a v novinách to prohlásí Macron i Duda s tím, že debata byla bouřlivá a např. Francie zvažuje vojáky poslat, byť ne zatím oficiálně ne přímo do přední linie. Takže lže? Nebo vůbec netuší co se děje?

Je zřejmé, že některé státy stojí víceméně o depopulaci Ukrajiny. Česká vláda je jako obvykle bez páteře a má namazáno na každé rectum, které bude k dispozici. Protože je nutné si přiznat, že lidská a vojenská síla Ruska je větší, než síla Ukrajiny. A pár propagandistických úderů na Kerčský most, na vnitrozemí Ruska, nebo potopení lodě zkrátka pěkně vypadá, ale válku a její výsledek to nezmění. Ukrajinci toho dosahují pouze s materiální a zpravodajskou podporou západu.

Pokračující lidské ztráty Ukrajiny mohou být pro národ jako celek likvidující. Náklady na úhradu půjček za zbraně a provoz ukrajinského státu budou muset být nějak splaceny. Nedivme se, pokud se jednoho dne Ukrajina otočí o 180° a nepřipojí se k Rusku (kromě nacionalistických částí) prostě jen proto, že nebude mít na splátky a tohle bude jediná možnost, aby půda a vůbec něco na Ukrajině patřilo Ukrajincům.

V Čechách pustili opět balonek povinné vojenské služby. Humorné po tom, co byla prodána všechna kasárna, nejsou cvičiště, oblečení, boty, není nic.





 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit